De Ziekenomroep Oost Brabant zond uit via het gratis televisie kanaal van ziekenhuis Bernhoven. De gehele dag was op dit kanaal een kabelkrant te zien met informatie over de omroep. Ook stonden er foto’s op van de gemeente Veghel. Als gift hebben wij een aantal jaren geleden een hele collectie gedigitaliseerde oude foto’s gekregen met markante punten uit de gemeente Veghel. Deze fotoserie hadden we zelf aangevuld met nieuwe foto’s van huidige markante plaatsen binnen de gemeente. Ook werden er regelmatig foto’s van evenementen op de kabelkrant geplaatst als beeldverslag van onder andere de intocht van Sinterklaas, de carnavalsoptocht, het slokdarm festival en andere lokale evenementen.

De hele dag was onder de kabelkrant het geluid te horen van de Ziekenomroep Oost Brabant.

Drie maal per dag werd de kabelkrant onderbroken door een uitzending van de video groep van de Ziekenomroep Oost Brabant. Deze afdeling was jarenlang actief. Uren materiaal lag opgeslagen in de archief kasten van de ZOOBRA.
In het archief bevonden zich unieke beelden van Veghelse en Udense evenementen uit de jaren 80, 90 en ook recenter materiaal. Vele uren zouden er nog ingestoken moeten worden om dat allemaal goed uit te zoeken.
De noodgedwongen stop van de omroep heeft ook dit werk tot een halt gebracht. Veel materiaal zal nu nooit meer getoond gaan worden en uiteindelijk zeer waarschijnlijk vernietigd gaan worden.

Dagelijks waren de uitzendingen te bekijken via ons eigen TV kanaal op de volgende tijden;

08.05 uur / 14.05 uur / 22.05 uur