De ziekenomroep Oost Brabant liet zich regelmatig zien bij evenementen in de regio.
Straat festivals zoals Veghel ontvangt waar we jaren lang actief waren hebben mooie foto’s opgeleverd van zowel de medewerkers als optredende artiesten. Door het vertrek van verschillende vrijwilligers in de loop van de jaren ontstond er bij ons een tekort aan mankracht om op een goede manier andere festiviteiten te verslaan.

In de jaren 80 van de vorige eeuw werd in Uden jaarlijks de sport manifestatie 4 Uden sportief gehouden. Daar waren we als ziekenomroep een aantal malen bij. Achter het hoofd podium stelden we onze reportage wagen op. Daar vingen we dan de crème de la crème van de Nederlandse artiesten wereld op voor een interview. Niet iedere artiest was bereid tot een klein gesprekje maar de meesten maakten toch wel een korte stop. Na afloop van het interview reed dan een medewerker naar de studio in Veghel om de band af te geven voor uitzending. Ook liepen er van de ZOOBRA camera mensen rond die een beeldverslag maakten, dat werd na montage een paar dagen later uitgezonden in het toenmalige St Joseph ziekenhuis. Veel materiaal is in de tijd verloren gegaan maar gelukkig hebben we nog een paar foto’s.


Veghel Ontvangt. Daar zijn we ook jarenlang actief geweest, Op zoek naar materiaal om op de site te plaatsen kwamen we de eerste foto’s tegen. In het centrum van Veghel lieten verschillende verenigingen uit Veghel zien wat ze zoal deden. Dans scholen, muziekschool, judo vereniging, fotoclub, de middenstand, te veel om op te noemen en natuurlijk ook de ZOOBRA. Op verschillende locaties hebben we podia gehad van waar we semi live uitzendingen maakten. Verschillende artiesten bestegen het podium om hun kunnen te laten zien. Onder andere Cowboy Maickel, Jessica Wood en Cal Stevens gaven een staaltje van hun kunnen.
Ieder jaar wordt in Uden de Trap In verreden. Een fiets tocht van 50 kilometer voor de missionarissen uit de gemeente Uden. Je hoeft niet de gehele 50 te fietsen, je mag bij iedere post terugkeren naar het startpunt van de route. Als ziekenomroep hebben we daar een aantal jaren langs en in de route gebivakkeerd. Een fietsende reporter reed de route en interviewde onderweg mensen en een vaste reportage set stond ergens bij een post opgesteld. Vanaf die locatie werd ieder uur live geschakeld met de studio voor een update van de tocht en werden de interviews gedraaid. Tegen het einde van de dag verzamelde de gehele crew zich in de studio om het einde van de dag vanuit de studio te doen. Er werd dan gebeld met de organisatie voor een gesprekje over het aantal deelnemers en de verwachte opbrengsten.