Grijs gedraaid en Muziek-Mozaïek
Deze twee programma’s wisselden elkaar af. Om het wat overzichtelijk te houden hadden Harrie en Marco de programma's los van elkaar geprogrammeerd. De overgang van oude plaatjes naar het licht klassiek leverde een ware kloof in het programma op.
De ene keer was het Grijs gedraaid, waarin de oude piepende kast geopend werd met hele oude schellak, glas en vinyl platen. De stofkwast kwam uit het spreekwoordelijke vet om al de juweeltjes op te poetsen. Platen die oma met u zong, moeder luidkeels vertolkte bij de afwas en die allemaal zijn voorzien van een vleugje nostalgie.
De andere keer was er een muzikaal mozaïek voor u neergelegd. Licht klassieke muziek en platen van het witte doek en de musical planken wisselden elkaar af. Kleinkunst, lichte operette muziek, toegankelijke opera, Broadway of dichter bij huis het Beatrix theater. Een breed scala (die staat dan weer in Milaan) aan rustige en sfeervolle muziek onder het motto;
Snel minder ziek met licht klassiek
Als tweede viel de eer aan Harrie te beurt om door Hare majesteit koningin Beatrix aangewezen te worden om de versierselen van lid van de orde van Oranje-Nassau te worden.


De Tombola van de Ziekenomroep Oost Brabant
De andere donderdag was in handen van het dynamische duo Cor en Mari. Tombola was dat andere programma op de donderdag. Vol met gevarieerde muziek en nieuws uit vervlogen tijden en, zoals dat op zijn Brabants heet, gezellige klets. Aan de hand van oude krantenknipsels werd het nieuws van die dag maar dan van een paar jaar geleden belicht. Verjaardagen van bekende mensen werden “gevierd” en soms ook opvallende nieuws feitjes van nu. Kortom geen larie en ook geen snor maar wel met Mari en Cor.
Het laatste nieuws feit wat het programma niet gehaald heeft is de benoeming door Zijne Majesteit koning Willem Alexander tot lid in de orde van Oranje-Nassau van Mari in 2015

Daarmee komt de teller op drie te staan, als eerste was oud voorzitter Jan van den Vossenberg aan de beurt om de versierselen opgespeld te krijgen.